Kristína, nebo Maxim Turbulenc? Vyberte nejhorší klip

matoush

Slovenská zpěvačka Kristína a její klip k diskofolkovému Jablčku posunuly hranice vkusu zase o něco dál. Nejen že skladba bizarním způsobem implementuje do kraje pod Tatrami balkánskou tucdechovku, ale nabízí i nový pohled na výtvarné řešení samotného videa. Kdo může tomuto skvostu mezi Aší a Košicemi konkurovat? Hlasujte v našem dnešním Šrumci.

Začněme

) nebo instagramově rozmazané okraje záběru, zhlédnout výsledný celek bez dávky masochismu ale nejde.

http://www.youtube.com/watch?v=SXox8vgeGl4

U Kristíny tušíme jako zdroj problému zhuleného producenta. Co však vedlo uskupení Čéra feat. Ice a MC Adidase Marca k tomu, aby videoklip k protestnímu Roudnickýmu dni střihli v teplákách vlastního brandu se spartakiádní choreografií, nevíme. Na druhou stranu – kdyby byl klip méně příšerný, podívalo by se na něj skoro padesát tisíc lidí?

http://www.youtube.com/watch?v=ww4XqAE6UyM

Ano, i slovenští rappeři občas předvedou majstrštych. Vydržte, prosíme, až do posledních "rýmů".

http://www.youtube.com/watch?v=nV-Hs1UXZtU

Velmi dekadentní freakshow si pro nás připravili i Maxim Turbulenc na kompilátu Čecho Decho, jejímž prostřednictvích chtěli kluci přenést vesnickou tancovačku do třetího tisíciletí. V inkriminovaném videu Kdyby ty muziky nebyly je zastihneme v outfitu alpského permona, obklopené dívkami v krojích. Šlapají zelí a mimořádně těžko se strefují do playbacku.

http://www.youtube.com/watch?v=-yTmg3gaMEw

Že by to po těch divných tanečcích chtělo něco víc na srdíčko? Máme. Pokud dokážete strávit sliz chrlící se z monitoru i reproduktoru zhruba tři a půl minuty, Jirka Koběrský pro vás má Nejhezčí dárek. (Děkujeme, my už jsme narozky měli).

poll
Témata: