Kristýna Kubíčková okouzlila na Filipínách svým tancem, získala druhé místo v talentové show Miss Earth!

Redakce

Kristýna Kubíčková, Česká Miss Earth 2016, uspěla v talentové show Miss Earth 2016 na Filipínách a se svým tanečním vystoupením vybojovala druhé místo. Česká reprezentantka získala v minulosti hned několikrát titulů mistryně světa v latino show a svým tanečním vystoupením oslnila i porotu soutěže Miss Earth 2016.

„Kristýnka tančila latinoshow, mix karibských tanců salsy, bachaty a merenque. Se stejným vystoupením získala titul vicemistryně Evropy v roce 2013 v rakouském Gratzu a i když musela svoji kariéru ze zdravotních důvodů již dříve ukončit, patří zvolené taneční číslo mezi jedno z nejoblíbenějších a je její srdeční záležitostí,“ prozradila k volné disciplíně Kristýny její maminka Kamila Kubíčková.

Zlato si odnesla reprezentantka z Mongolska za akrobatické vystoupení a třetí místo obsadila dívka z Haiti s dramatickou scénkou. V talentové soutěži, která se uskutečnila ve Versailles Palace ve filipínské Manile, Kristýna uspěla i přes nepříjemné zdravotní komplikace, se kterými se potýkala již před odletem na soutěž a které ji trápí i během samotného pobytu na Filipínách.

„Do tance, kterým jsem vždy žila, jsem dala všechno i přesto, že díky náročnému programu a nedostatku spánku již nemám mnoho energie na rozdávání. Snažím se ale dobře reprezentovat a druhé místo v talentové soutěži mi udělalo velkou radost,“ uvedla Kristýna, kterou čeká 29. října boj o titul Miss Earth 2016. Soutěžit bude ve večerních šatech od Dominiky Sedláčkové doplněných šperky Lucy Diamonds.

Erbová přibrala pět kilo. Může za to spokojený vztah s hokejistou Gulašim

Video: Jak na větší prsa?