Kryštof dodělávají novou, „nejlepší“ desku, vyjde na začátku roku


Do diskografie populárních Kryštofů přibude na začátku roku 2010 nová deska, která zatím nemá název. Objeví se na ní ale i singl cyRáno, který je melodií nového českého filmu 2Bobule.

Skupina Kryštof zamířila minulý týden do studia, kde bude několik týdnů dávat finální podobu nové nahrávce. Do obchodů by se měla dostat na začátku příštího roku. "Sebevědomě prohlašujeme, že půjde o naši nejlepší desku," komentuje s úsměvem přžípravy zpěvák a autor většiny připraveného materiálu Richard Krajčo.

Kryštof už zveřejnili první novinku, singl cyRáno se stal ústřední melodií nového českého filmu 2 Bobule a již několik týdnů boduje v domácích hitparádách. 2 Bobule jsou volným pokračováním loňského snímku Bobule, ve kterém se objevila jiná skladba Kryštofů, Atentát.

cyRáno a Kryštof

http://www.youtube.com/watch?v=1f-X_AzITkY

Nové album vzniká s producentskou podporou Borise Carloffa, jenž se také podílel na několika předchozích nahrávkách Kryštof (kromě Atentátu například na písničkách Tak nějak málo tančím nebo Plán). Studiové práce na desce, o jejímž jméně se ještě diskutuje, bude muset kapela několikrát přerušit, protože zpěvák a herec Richard Krajčo zároveň roztáčí seriál České televize z dostihového prostředí nazvaný Znamení koně.

Témata: