Kryštof má nový singl, cyRáno z filmu 2 Bobule


Kryštof frontmana Richarda Krajča vydává nový singl. Je jím písnička cyRáno, kterou uslyšíme v připravovaném vinařském filmu 2 Bobule.

Kryštof písničku v pátek o půlnoci oficiálně nabídne k poslechu členům fanklubu na svých internetových stránkách, vzápětí bude cyRáno k dispozici všem rádiím v Čechách i na Slovensku. Kapela by ráda navázala na úspěch posledního singlu Tak nějak málo tančím, který vyšel takřka přesně před rokem a následně se objevil jako bonus na akustickém albu Kryštof v Opeře.

Poslechněte si cyRáno

http://www.youtube.com/watch?v=etWfBpyuIM8

S tvůrci filmu 2 Bobule (premiéru má 22. října) nespolupracují Kryštof poprvé, svoji písničku Atentát už spojili i s původním snímkem

z roku 2008.  Novinku cyRáno, podobně jako většinu materiálu kapely z poslední doby, znovu spoluprodukoval Boris Carloff. Talentovaný producent a muzikant s kapelou poprvé dělal na bonusových skladbách z výběrovky Poločas a připravuje s nimi i nové album. Deska by měla vycházet na jaře příštího roku a singl cyRáno lze brát jako jeho předzvěst. Kryštof zároveň vyrazí na koncertní šňůru, kde oslaví patnácté narozeniny.
2 Bobule budou mít v kinech premiéru už 22.10.2009 a volně navazuje na předloňská dobrodružství mladých "vinařů" Kryštofa Hádka a Lukáše Langmajera. (sli)

Témata: