Kryštof má televizní písničku Střepy, poslechněte si ji

Hana-Slivova

S novým televizním seriálem Znamení koně, který bude letos vysílat Česká televize, přichází i nová skladba kapely Kryštof. Jmenuje se Střepy, na přelomu ledna a února vyjde na reeditovaném albu Jeviště.

Zpěvák kapely Kryštof Richard Krajčo se letos objeví nejen na koncertních pódiích, ale i na televizní obrazovce. Patřit mu bude jedna z hlavních rolí chystaného třináctidílného seriálu Znamení koně. Kromě se toho se s přáteli z kapely postaral o průvodní melodii seriálu; písničku Střepy si poslechněte v traileru k seriálu:

Střepy se též dostanou na rozšířenou dvoudiskovou verzi alba desky Jeviště, který vyjde téměř přesně rok po vydání původního Jeviště – na přelomu ledna a února.
Kromě novinkové písně bude bonusový disk obsahovat remixy nahrávek ze zmíněného alba. Podílel se na nich například písničkář Xindl X, slovenští Veneer, producent Boris Carloff nebo skupina Hraczki. Úpravy dodělávají i Kato z Prago Union, Vec nebo vyškovští Here.

Na jaře se Kryštof chystá na turné Kryštoff/on, které se tentokrát odehraje v kinech. O projektu si přečtěte na Kouli: Kryštoff/On se chystá na turné po kinech.

Témata:,