Kult Beyoncé aneb dejte mi s ní už pokoj

Redakce

Zpěvačka Beyoncé je posledních pár let fakt v kurzu. Vyhrává hudební cenu za cenou (a když zrovna nevyhraje, výherce se s ní podělí tím, že svoji rozlomí – viz Adele na letošních Grammy - jako vážně?!), rodí děti a navrhuje módu. A já se ptám – co vás všechny na ní tak strašně baví?!

O kultu Beyoncé jsem mohla napsat, když před pár týdny oznámila, že čeká dvojčata. Najednou jí byl zase plný internet a všichni se rozplývali z jejích Venušiných těhotenských fotek. Tenkrát jsem si řekla, že na to ale ještě kašlu. Je těhotná, mlátí s ní hormony a její fanoušci ji milují a proto dokola její snímky sdílí. Ok.

Jenže teď už to přesáhlo snesitelnou mez. Beyoncé vydala další fotky, kde stojí se svojí prvorozenou dcerou Blue Ivy. A internet zase málem shořel. Proč proboha?! To jako pokaždé, když se teď někde objeví, bude internet šílet? Pomalu se s tím smiřuju, ale vážně to nechápu. Je to přece jen další zpěvačka, co je těhotná. Proč takhle lidi nešílí třeba ze Ciary? Ta je teď taky těhotná, taky je sexy, taky krásně zpívá a taky fotí sexy fotky s břichem. Tak proč lidi tolik zbožňují právě Bey?

Ona ta Beyoncé je obecně kult. Už v dobách, kdy zpívala s Destiny’s Child (jak já je milovala!), byla z čtveřice holek mezi fanoušky nejoblíbenější. Na sólovou dráhu se pak vydaly všechny, všechny mají krásné hlasy, ale jen z Beyoncé je modla R’n’B a popu. Můžete mi tedy někdo vysvětlit proč? Kdyžtak mi napište zprávu na Facebooku nebo reagujte v komentářích pod článkem. Budu ráda!

Než se stanu šíleným fanouškem Beyoncé, budu očividně muset vydržet nával jejích fotek na Facebooku, co se na mě budou hrnout. Protože za pár měsíců prozradí pohlaví dětí, pak porodí, to bude zpráva číslo jedna (bože), pak ukáže fotku nožek mimin, pak ukáže mimina celá, pak prozradí jejich jména, pak vydá první poporodní klip plný emocí, pak vydá první poporodní CD plné emocí, pak vyhraje Grammy, pak se s miminy poprvé ukáže na veřejnosti, pak se poprvé ukáže na veřejnosti s nimi a dcerou Blue Ivy, pak otěhotní zase, aaaaaaaaaaaaaaaaa.

Beyoncé ovládla galavečer cen hudební televize MTV

5 sympatických celebrit, které jsou ve skutečnosti na ránu