Kultovní punk-rockeři The Offspring míří do Prahy!

Redakce

Pokud jste v pubertě jezdili na skatu a peněženku jste nosili na řetězu a zastrčenou v zadní kapse, rozhodně jste k tomu všemu poslouchali The Offspring. Kultovní punkrocková banda brzy dorazí na samostatný koncert do Prahy!

Neuvěřitelných 24 let již uplynulo od první koncertní návštěvy legendy amerického punk-rocku The Offspring v České republice. V roce 1998 se zastavili, těsně před vydáním jejich průlomového alba Smash, v dnes již neexistujícím klubu U Zoufalců. Letos se punkrockové legendy předvedou v Praze, a to 23. srpna v Malé sportovní hale.

The Offspring, která má na svém kontě devět studiových alb a jedno album s největšími hity, se před rokem připomněla hudebním fanouškům festivalovým setem na Rock For People. Tentokrát přijedou s plnohodnotným koncertním playlistem osvědčených hitů – jako třeba Pretty Fly, Self Esteem, Come Out And Play (Keep ‚Em Separated), The Kids Aren’t Alright, kterou si můžete pustit na videu níže, a You’re Gonna Go Far, Kid – a zřejmě i s několika dalšími novými kousky z připravovaného studiového alba.

Jako předkapely představí The Offspring českým fanouškům dvě nadějné kapely mezinárodní punk-rockové scény. Německo-švédskou kapelu Newdrive a britskou The Bottom Line. Už se těšíte?

Recenze: Kapela Rybičky48 přivedla Karlovy Vary do varu

Galerie pro fanoušky Kurta Cobaina: Mrkněte na málo známé zpěvákovy obrazy

Témata:, , ,