Lady Dee mate fanoušky. Tak nechá si uříznout stydké pysky, nebo ne?!

Redakce

Pornoherečka Drahomíra Jůzová, která si říká Lady Dee, před pár dny hlásala do světa, že si půjde nechat chirurgicky zmenšit malé stydké pysky. Spousta lidí jí napsala, že udělá dobře... Jenže asi se ozvali i hateři a Lady Dee obrátila. Co napsala na Facebooku tentokrát?

„Milí fanoušci a hateři. Nedávno vyšlo v médiích to, že si chci zmenšit stydké pysky. Rozmyslela jsem si to. Nedávno jsem mluvila s někým blízkým, který mi promluvil do duše. Když jsem se nad tím zamyslela, řekla jsem si, proč dělat takovou kravinu.
Už jen proto, že mě sleduje plno dívek mladších a také starších věkových kategorií, tak nechci, aby pak mladé dívky, co mají stejný problém se stydkými pysky, tak aby tam hned nějaká nešla a nenechala do sebe řezat tak jako já. A nechci, aby říkala, že když to udělala Lady Dee, tak to udělá taky, že je to hnusný. Holky, ne, není to ošklivé. Já se rozhodla, že na to budu hrdá. Hrdá na to, že mám vagínu takovou, jaká je. Bůh mi ji nestvořil asi jen tak. Kvůli něčemu to asi určitě bude. Tak prosím, holky, pokud máte takový problém jako já, tak na to buďte hrdé jako já. Když chlap bude mít hloupé narážky, tak je to id*ot a nejspíš má nějaký komplex… Buďto,že má malé péro, nebo je to nějaký panic, co si nikdy nevrzne. Jinak komu se nelíbí moje vagína, tak nečumte na moje videa, já vás k tomu nenutím. Tím bych vše uzavřela a ještě jednou oznámila, že nakonec do sebe řezat nebudu a nechám si ji takovou jaká je,“ uvedla Drahomíra.

Jak vypadá Lady Dee bez make upu? Máme exkluzivní fotky!

Videorozhovor s Lady Dee: Kolik jí nabízeli za natočení jejího exkrementu a přijala to?