Lady Gaga a Born This Way: Nejpovedenější cover verze

Hana-Slivova

Nový singl Lady Gaga Born This Way je venku teprve pět dní, po internetu už ale kolují jeho více či méně povedené coververze. Vybrali jsme pro vás tři ukázky, které jsou podle nás nejzajímavější. Řekněte, neměla by Lady Gaga hrát a zpívat už jenom s piánem nebo kytarou?

Osm hodin poté, co Tyler Ward slyšel nový singl Born This Way od Lady Gaga v rádiu, vzal kytaru, kamarádku Alex G a doma nahrál akustickou verzi téhle písničky.
"Born This Way jsem slyšel v šest ráno. Alex přišla v 7:03 a naučila se text. Hotoví jsme byli ani ne za osm hodin. To vám byla ale legrace," píše Tyler pod svým videem. Jeho dílko si od 12. února poslechlo přes 400 tisíc lidí.

Tyler Ward + Alex G – Born This Way (Lady Gaga)

Melodie Born This Way zaujala v rádiu i Alishu Pillay. "Nemohla jsem ji pak dostat z hlavy a musela jsem si ji zpívat, i když jsem pak přišla pozdě do práce," říká o vzniku své coververze Alisha.

Alisha Pillay – Born This Way

Na představivost dal při vymýšlení cover verze Born This Way kytarista T. S. Miller. Ten se totiž rozhodl, že písničku nahraje už před oficiálním vydáním singlu; tedy jen podle

," komentuje svou verzi Miller.

T. S. Miller + Ch. Hoogewerff – Born This Way

Lady Gaga – Born This Way

http://www.youtube.com/watch?v=Z4a8QtvOkBQ

Témata: