Lady Gaga jako rocková královna s novou písničkou You And I

Hana-Slivova

Není to tak dávno, co po internetu kolovalo netradčiní video s Lady Gaga. Tehdy ještě neznámou zpěvačku zachytil v rockovém klubu pro pár desítek lidí jeden z fanoušků. Stephanie Germanotta, jak zní pravé jméno Lady G., hrála na piano a hlasem nakřáplým jako Janis Joplin zpívala bluesrockovou písničku. Tehdy byste řekli, že tahle holka patří spíš na hippie festival Woodstock než na obálky bulváru. Teď se Lady Gaga k rockovým kořenům vrací - poslechněte si její novinku You And I.

pollNovou písničku You And I, založenou na zvuku klavíru, sytém hlasu a rockovém podkladu doprovodné kapely, Lady Gaga poprvé představila na nedávné dobročinné akci písničkáře Eltona Johna White Tie and Tiara Ball.
"Je to takový rock´n´rollový kousek. Znamená to, že z něj nikdy nebude singl, takže ho dneska večer můžu s klidem zahrát," řekla před tím, než se do skladby You And I s vervou a emocemi sobě vlastními pustila; písničku končí akrobatickými kousky na pianové sedačce. Na svém Twitteru později dodala: "Song You And I jsem napsala v New Yorku na piáno, na kterém jsem vyrůstala."

Bude na nové desce?
O chystané desce Lady Gaga, která by měla vyjít na Nový rok, nepadlo během Johnova večera (na kterém Gaga zazpívala i písničku na vozíku) ani slovo. Šušká se ale, že prezentovaný song by na novince neměl chybět.
Kdyby připravované album Lady Gaga znělo takhle, ani trochu bychom se nezlobili. Máme za to, že rocková poloha jí vážně sluší. Co si myslíte vy?

You And I a Lady Gaga

http://www.youtube.com/watch?v=KSFMppdYwJc&feature=search

Témata:,