Lady Gaga podpálila z čiré radosti piano

matoush

Někdo radostí skáče, někdo radostí zpívá, Lady Gaga ve chvílích štěstí propadá destrukčním choutkám. Když se dozvěděla, že prodala jednapadesát milionů desek, zmocnila se jí na scéně taková radost, že podpálila klavír.

Lady Gaga potvrdila, že překvápko je její silná stránka. 11. srpna se během koncertu rozhodla netradičně oslavit pokoření hranice 51 milionů prodaných nosičů, a přímo před zraky diváků podpálila svůj klavír. Popřela tak dávný mýtus, že hořící piáno vybouchne. Není to poprvé, kdy popová diva vystoupila se hrou na hořící nástroj. V přímém přenosu ji tak viděly miliony diváků předávání American Music Awards. I tak vás prosíme, tohle doma nezkoušejte!

http://www.youtube.com/watch?v=lK4Z60jNs4g

Nezkoušejte raději ani přespříliš provokovat, nebo dopadnete jako americká hvězdička reality show Tila Tequila (o jejích skandálech včetně předstírané sebevraždy a potratu jsme už psali). Tahle slečinka dostala na festivalu Gathering of the Juggalos v americkém Illinois od publika do hlavy lahvemi a kameny. "Je dost pořezaná," řekl jeden z vystupujících, který incident viděl.
Tila Tequila po zásahu kamenem a lahvíJak se celá nepříjemná událost stala? "Lezla jsem na pódium. Ještě před tím, než jsem na něj došla,  mi ti dole začali do obličeje házet kameny a lahve od piva, kterými mi rozbili obočí. Skoro mi spálili vlasy, protože na pódium házeli ohnivé žabky," popsala událost sama Tequila na svých internetových stránkách. Svědek, který dění sledoval zpoza scény, uvedl, že dav asi dvou tisíc lidí byl proti Tequile hned od začátku zaujatý a ona si ho nedokázala získat. "Posmívala se jim. Nevěděla, co s nimi. Nechápala je.“ Kameny a lahve podle něj začaly pršet ještě víc, když Tequila odhalila ňadra. "Sundala si top a v tu chvíli začali být opravdu násilničtí," dodal. Jak je vidět, ne všude odhalená prsa fungují.

Madonna oslavila narozeniny a koupila si dům
Královna popu Madonna oslavila v pondělí 52. narozeniny. A protože je to Material Girl, co žije in a material world, dopřála si k nim skutečně velkolepý dárek. Britský deník Metro přinesl zprávu, že zpěvačka předstírající britský původ zakoupila panství poblíž Falmouthu v hrabství Cornwall. Gratulujeme a přejeme v novém domě mnoho spokojenosti.

Témata: