Lady GaGa pomáhala vynášet tajné informace

matoush

Nejen že je Lady Gaga podle časopisu People ostudou Ameriky, teď navíc mohla ohrozit bezpečnost země. Takový je alespoň výsledek vládního vyšetřování. A na to si přeci každý správný Šrumec v showbizu musí posvítit.

Důstojník americké armády Bradley Manning byl odsouzen za to, že přímo pod nosem svých nadřízených vynesl přísně tajná data. Jak to dokázal? Snadno, do práce si totiž vzal CD, na kterém bylo pár songů Lady Gaga. Posadil se ke stolu, zasunul cédéčko do přehrávače a otočil volume doprava. Zároveň začal na disk kopírovat přísně tajná data. Ve chvíli, kdy bylo kopírování dokončeno, ještě přidal na hlasitosti a dal se do zpívání společně s Gagou. Jon je zraněnVelicího důstojníka nijak nedojímalo, že „can’t read his poker face,“ (nevyzná se v její tváři hráče pokeru – část textu skladby Lady Gaga Poker Face), proto milému Manningovi nařídil, ať si to „pitomý CD odnese domů.“ A pak že Lady Gaga poslouchají jen pitomci!

Jon Bon Jovi si přetrhl lýtkový sval, koncert přesto dohrál
Show must go on, pomyslel si asi frontman skupiny Bon Jovi Jon, když si během pátečního koncertu v domovském New Yersey přetrhl lýtkový sval. Zranění potkalo rockovou hvězdu ve chvíli, když přišel na řadu jeden z největších hitů Living On a Prayer. Jon se ale i přes nesnesitelnou bolest rozhodl fanoušky nezklamat a koncert dohrál až do konce. „Poté mu zbytek skupiny pomohl sejít z podia. Zranění nezabrání Bon Jovimu v dalším vystupování,“ prohlásil jeho mluvčí. A my jsme za to upřímně rádi. Takové léto s nohou v ortéze je… nic moc.

Podívejte se, jak kulhá lamač srdcí Jon Jovi

Témata:,