Left Outside Alone – největší hudební počin zpěvačky Anastacia


Americká zpěvačka Anastacia (41) má na kontě 4 studiové desky, výběr nejlepších hitů a 2 DVD - video kolekci a záznam živého koncertu. Během své desetileté kariéry prodala v ...

Americká zpěvačka Anastacia (41) má na kontě 4 studiové desky, výběr nejlepších hitů a 2 DVD – video kolekci a záznam živého koncertu. Během své desetileté kariéry prodala více jak 20 miliónů desek a stala se ikonou hudebního světa. Ne nadarmo se může jako jedna z mála současných hvězd hudební scény, pyšnit označením "diva". Na příští rok chystá zpěvačka páté studiové album, a již nyní prozradila, že první písnička je hotová.

Not That Kind (2000), Freak Of Nature (2002), Anastacia (2004) a Heavy Rotation (2008) – to jsou názvy alb, které se vryly do paměti všech skalních fanoušků, neboť každé z nich obsahuje jedinečné skladby odrážející specifický Anastaciin hudební styl a rovněž zpěvaččiny životní osudy.

Ať jste již velkým Anastaciiným příznivcem, provázejícím ji po celou dobu její dosavadní kariéry, nebo jen obyčejným posluchačem, který sem tam naladí některé české rádio, musíte znát zpěvaččin největší hudební počin, singl Left Outside Alone.

http://www.youtube.com/watch?v=5Ycky06jYZo

Témata:, ,