Legendární videa, která zamávala s facebookovými lidmi: Řetízek v jiném hrníčku a další

Redakce

Existuje mnoho videí, která byla hitem Facebooku a stojí za připomínku. Nejde však pouze o vtipná, ale i to ta, které se jednoduše nedají zapomenout. Jaká to jsou?

První místo má s absolutní jistotou paní z metra s výrokem „Já mám právo sedět“. Hlavní aktérkou je zde paní Julie, která se s dost ostrým jazykem osočuje, že má právo sedět. Podle Julie se jednalo o to, že jiná paní s kufrem ji nepustila sedět a byla na ni hrubá. Podle videa je však velmi jasné, kdo byl tady sprostý a hrubý…

Další peckou je video z pořadu Ano, šéfe! s klukem, který ukradl své babičce řetízek. Pavla zradil špatný výběr hrníčku. Díky své historce se stal velmi slavným po celé republice, bohužel však hlavně za svou zmatenost a hloupost. Ukradl totiž své babičce řetízek, aby ho mohl prodat a koupit si za něj sešity do školy. No, i to se stává. Dále to již nemusíme komentovat.

Poslední legendární peckou je video s názvem Aragorn vs. Pánové se střetli na Vinohradské ulici, kde pán s mečem vezl těhotnou přítelkyni, jejíž stav se zhoršil a tak zastavili u silnice. Za ním jel právě onen taxikář, který ho vytroubil za blokování silnice. Tím začal legendární boj, kde se vytasil i meč! Připomeňte si ho na videu.