Lemond Light Up the Party Chrudim


Chrudimský klub Total Inferno přivítá v pátek 3. května oblíbenou akci pro mladé lidi Lemond Light Up the Party. Vrcholem párty bude světelná a taneční show v podání přední žonglérské skupiny Magnis, která má ve svém středu úřadující mistry České republiky. V průběhu párty se mohou lidé zapojit do soutěže o iPhone a iPod Shuffle. Lemond Light Up the Party proběhne pouze v 8 vybraných klubech. Na párty zahraje Dj Martin Boreš a začíná ve 21 hod.

 

Jedna holka a jeden kluk, kteří dorazí na chrudimskou párty a získají během večera nejvíce hlasů, vyhrají iPod Shuffle a postoupí do internetového hlasování o největší hvězdu Lemond Light Up the Party. Dva vítězové, opět kluk a holka, se mohou těšit na iPhone a titul „Lemondstar“. Stejnou cenu dostane také fanoušek, který bude v červnovém hlasování na internetu nejaktivnější.

 

Každý návštěvník Lemond Light Up the Party v Chrudimi dostane na uvítanou drink. Pro lidi je připravené UV tetování na tělo, vyfotí se u tematických fotostěn nebo si vyzkouší „Lemond Shotboard“. To je jedinečný zážitek, kdy si vychutná Becherovku Lemond sedm lidí zároveň. Účastníci párty si navíc odnesou spousty cen včetně originálního svítícího trika nebo frisbee.

 

Informace o akci, pravidlech soutěže o volbu „Lemondstar“ jsou k dispozici na webu www.lemond.cz a www.facebook.com/lemond.cz.