Leona Machálková nemá ráda »úchyly«


Na tiskové konferenci k 1. ročníku dětského dne a benefičního koncertu »Kdo má rád…«, která proběhla v japonské zahradě TOP Hotelu Praha se sešlo několik účinkujících, kteří na kocertě, který se bude konat 11. června na Martinském mlýně u Trhových Svinů.

Na tiskové konferenci k 1. ročníku dětského dne a benefičního koncertu »Kdo má rád…«, která proběhla v japonské zahradě TOP Hotelu Praha se sešlo několik účinkujících, kteří na kocertě, který se bude konat 11. června na Martinském mlýně u Trhových Svinů. Markéta Mayerová, která se už vyrovnala s rozchodem se svým ex-manželem Slávkem Bourou a evidentně shodila pár kilo, celou akci moderovala. A položila interpretům otázku, čeho se v dětství nejvíce báli, neboť celý den na romantickém mlýně ponese v pohádkovém duchu. Leona Machálková na sebe prozradila, že se v dětství nejvíce bála pánů »úchylů«, kteří ji na veřejných plážích chtěli zasvětit do tajů dospělých. Ale, že to už je dávno pryč a dnes už se s tím dávno vyrovnala a v současnosti se už prý nebojí ničeho.

Z dalších interpretů se tiskovky zúčastnili zpěvák a zároveň producent tohoto koncertu Martin France, David Deyl, Martina Pártlová, Radek Saliee, nebo populární travesti umělkyně Naděžda Krupská, či věštkyně a čarodějka Jana Skálová. Kromě již zmíněných účinkujících přijedou charitativní koncert podpořit a zazpívat také Heidi Janků, Jitka Zelenková, Sisa Sklovska, Martin Maxa, Sámer Issa, nebo Marcela Březinová. Dětský den i koncert se ponese v pohádkovém duchu, takže zde bude možné vidět čarodejnici, vodníka, hejkala, vílu Bludimíru, čerta nebo Sněhurku.
Na účinkující pak čeká večer překvapení v podobě Noci světel, kdy půjdou s lucerničkami kolem mlýnského rybníka, na což se prý už nyní všichni zpěváci těší.

Témata: