Letní šaty 3x jinak

acupofstyle

Šaty. Právě kvůli nim se každý rok těším na léto. Během roku mě tolik nebaví, mám je totiž ráda rozevláté, barevné a jindy na ně zkrátka není ta správná nálada. Letos jsem si nejen já, ale celý módní svět, zamilovala především tyhle střihy. Co je letos nejvíc in?

Krajkové

Bílá krajka v létě přichází do obchodů pravidelně; zjistily jsme totiž, jak moc nám na opálené kůži sluší. Šaty z krajky jsou proto kouskem, který se vám v letním šatníku rozhodně neztratí. Na večer přes ně stačí přehodit džínovou bundičku a sandálky vyměnit za baleríny.
Krajkové šaty: zleva horní řada: H&M, F&F, H&M, dolní řada: H&M, H&M, Topshop

 

Maxi šaty

V dlouhých šatech si můžete dovolit hýbat se podle libosti a nemusíte myslet na to, odkud vám co vyleze, což je jedna výhoda. A ta druhá? Působí bohémsky a elegantně. Volte ty se zvýrazněným pasem, siluetu případně vyzdvihněte páskem. Opticky vám prodlouží nohy až do nebes.
Maxi šaty: zleva: F&F, F&F, H&M, H&M, Topshop, sandálky a pásek H&M 

 

Košilové šaty

Jedním z nejvíc trendy střihů je tuto sezónu košile. S prodlouženou délkou tak trochu vypadá, jako kdybyste nestíhala a rychle vyběhla z bytu v přítelově košili. Vyberte si buď úplně rovný střih, ke kterému přidáte už jen nízké boty a kabelku, nebo se zavazováním v pase. K tomu vypadá pěkně kratší bundička.
Košile: zleva horní řada: F&F, F&F, Topshop, dolní řada: vše H&M