Léto na plné koule aneb kam vyrazit v červenci na hudbu? VELKÝ PŘEHLED AKCÍ Z CELÉ ČR

Redakce

Léto je plném proudu a hudba k němu neodmyslitelně patří. Nevíte, kam vyrazit za muzikou? Připravili jsme pro vás velký přehled akcí, kterým se můžete nechat inspirovat.

18.7.V pondělí vyrazte na festival Hudební léto Kuks. Odstartoval už 25. června a finišuje 20. srpna. Akce se koná v kostele Nejsvětější trojice na zámku Kuks. Nic vás lépe neuvolní než klasická hudba uprostřed krásné architektury.

19.7.V úterý můžete přijít na mezinárodní varhanní festival do katedrály sv. Víta na Pražském hradě. Uslyšíte různé virtuózy hrát klasickou hudbu na obrovské varhany. Hudební festival začal už v úterý 5. 7. a končí až 26.7. Pro některé z vás to může být nezapomenutelný zážitek.

20.7. Máte chuť si jen tak zapařit? Ve středu navštivte klub Roxy v Praze. Hudbu vám namixuje DJ 2K a Sweg.

21.7. Ve čtvrtek vyrazte na koncert legendární české kapely Olympic. Akce se koná v Praze a startuje v 20 hodin. Přejeme příjemnou zábavu!

22.7. V pátek musíte dorazit na letní hudební festival Hrady CZ.Začíná 22. 7. a finišuje 23. 7. na hradě Kunětická hora. Hudební projekt Hrady CZ pořádá dvoudenní festivaly v různých koutech české republiky po celé léto, ale jen na hradech. Můžete se těšit na české i slovenské interprety.

23.7. V sobotu se stavte ve městě Náchodě. Vystoupí tam populární kapela Slza. Ve 20:30 vám předvede své starší i novější singly. Nenechte si to ujít.

24.7. V neděli navštivte městys Kamenice. V rámci městské slavnosti se vám předvede česká kapela Nebe.

25.7. V pondělí vyjeďte za muzikou do Chorvatska. Pokud holdujete elektronické hudbě, vydejte se na festival Magnetic Club LifeCroatia. Akce se uskuteční na nádherné pláži Zrče od neděle do úterý.

26.7. V úterý si udělejte výlet do pražské O2 arény. Navštíví nás barbadoská zpěvačka Rihanna.

27.7. Ve středu se můžete přijít podívat na koncert kapel Tři sestry a Vypsaná fixa. Hudební podívaná se koná v Rožnově pod Radhoštěm a začíná v 17 hodin.

28.7. Ve čtvrtek vyrazte na festival Benátská noc do Liberce. Užijte si tři dny nejen české, ale i zahraniční hudby. Akce startuje v 17 hodin.

29.7. V pátek se vydejte na letní festival Hrady CZ, tentokrát na hrad Švihov. Hudební akce trvá od pátku do soboty. Můžete se těšit na kapely No Name, Nebe, Divokej Bill, Kabát a další.

30.7.V sobotu navštivte festival Šternberský kopec. Kde jinde by se měla akce konat než ve Šternberku. Začíná už v pátek 29.7. Bohatší program očekávejte ale v sobotu. Můžete se těšit na Ewu Farnou, Olympic, Věru Špinarovou a další hvězdy.

31.7. V neděli dorazte na Letní scénu na Vyšehrad. Budete mít možnost si poslechnout českou zpěvačku Petru Janů se svojí doprovodnou kapelou Amsterdam. Koncert začíná ve 20 hodin. Příjemnou zábavu!

Taylor Swift je nejlépe placenou celebritou roku! Jak jsou na tom ostatní?

5 songů, které byly zavrhnuty a pak se staly hity aneb jak se outsideři prodrali do hitparád