Letos poprvé a naposledy v Praze – Katka Knechtová v Lucerna Baru

Lubos-Prochazka

Přesně za týden dorazí do Prahy v rámci svého prvního sólového turné slovenská zpěvačka Katka Knechtová.  Bývalá členka skupin IMT Smile a Peha vystoupí v Lucerna Music Baru v centru města.

Na jaké songy se na koncertě můžete těšit? „Program bude postavený hlavně na skladbách z nového alba Zodiak, ale zahraje i pár písní známých z působení ve skupině Peha,“ říkají pořadatelé koncertu. Během Zodiak Tour 2009, které má na programu celkem deset koncertů na Slovensku a jeden v Praze, Katarínu Knechtovou doprovází kapela ve složení Tomy Okres, Viktor Špak, Ladislav Kováč a Peter Lipa mladší.
Album Zodiak, jehož se za necelých pět měsíců od vydání prodalo přes 13 tisíc kusů, natočila Knechtová loni ve studiu v Nouzově na Kladensku. Krátce předtím opustila skupinu Peha, pro kterou složila hity jako Za tebou nebo Spomaľ. „Pro mě jako ženskou interpretku je odchod z kapely jakýmsi skokem z útesu do úplně neznámých vod, ale je to asi to nejupřímnější, co jsem dokázala ze sebe dostat,“ řekla tehdy Knechtová.

Katka je u nás známá hlavně díky hitům Spomaľ natočeným právě ještě s Pehou a titulní písni Môj Bože k filmu Bathory JurajeJakubiska.

Podívejte se na Katku Knechtovou, jak živě zpívá hit Môj Bože

Katka Knechtová – Zodiak Tour 2009
Kde:
Lucerna Music Bar, Vodičkova 36, Praha 1
Kdy: 26. září
Čas: 21.00
Vstup: 220 Kč v Lucerna Music Baru