Lucie Vondráčková koncertuje v ČR, tady máte fotky

Redakce

Málokdy se něco takového podaří. Lucii Vondráčkové zlí jazykové prorokovali prázdné sály a ona zatím vyprodává a plní prostory, kde se to třeba dřív podařilo jen Čechomorům a Jarku Nohavicovi.

To je případ Valašského Meziříčí: „Nevím, kde byla média na tom, že o Lucii Vondráčkovou není zájem. Opak je pravdou. Máme vyprodáno a to se podařilo zatím u nás jen skupině Čechomor a Jarku Nohavicovi,“ sdělila paní Marková z Kulturního střediska.

Od prvních tónů je jasné, že z Lucie, která se vždy považovala více za herečku, se stala jistá a zralá zpěvačka, která své diváky baví, zajímá a provází s humorem celým unplugged koncertem. Dramaturgicky Kousek štěstí tour působí velmi kompaktně, příjemně, je plný emocí a graduje tak, že diváci pravidelně aplaudují vestoje a vytleskávají si přídavky.

Hity jako Strach, Kdo tě má rád, Láska na 100 let, Vítr, Láska umí víc působí na diváky jako magnet a vícehlasy se skupinou Vokobere jsou muzikantsky vycizelované a s hlasem Lucie dostávají ten správný šmrnc. Zajímavé a milé je zařazení písniček Manon a Plot.

Lucie Vondráčková ukázala POPRVÉ syna. Je NÁDHERNÝ!

Lucie Vondráčková řádila nahá a jako smyslů zbavená. Vzpomenete si kde?

Témata: