Lucie Vondráčková plánuje návrat do Česka v květnu


Lucie Vondráčková je sice od září se svým manželem, hokejistou Tomášem Plekancem a jejich synem Matyášem v Kanadě, ale rozhodně u ní neplatí pořekadlo "Sejde z očí, sejde z mysli".

V květnu Lucku čeká natáčení třetího pokračování filmu Babovřesky, kde si zahraje sekretářku starosty, sestru bývalého faráře, Ivanku. Čeká ji několik dabingů, focení a rozhodně Lucka již může přemýšlet nad novými písničkami pro své fanoušky.

K nedávným narozeninám dostala Lucka od svých fanoušků zajímavý dárek v podobě fanouškovského klipu k písničce

Fanoušci na Lucku ale nezapomínají. Vyhrála internetovou soutěž spojenou s hudební soutěží X Factor, když v této porazila i nepřemožitelného Karla Gotta, který skončil na druhém místě. 

V hudebních cenách Óčko skončila na druhém místě. A nedávno obhájila první místo v anketě TýTý 2013, kde porazila Lucii Bílou.

Lucie chystá pro všechny její příznivce i další CD, na kterém již pracuje a vybírá nové písničky.

Pokud se chcete dovědět o Lucce co nejvíce, stačí navštívit stránky jejího fan klubu, kde pravidelně Lucka odpovídá na dotazy fanoušků. V nekonečném rozhovoru je tam již od října 2013 do dnešního dne 170 otázek a odpovědí, ve kterých se dozvíte mnoho zajímavého, co třeba nebylo nikde ani zveřejněné. Autoři webu čekají ještě na pár otázek a pak požádají o zápis do České knihy rekordů se zápisem o nejdelší rozhovor. Stránky Fan klubu Lucky Vondráčkové

Témata: