Lucie Vondráčková přezpívala Tinu Turner. Kdo je lepší?

Hana-Slivova

Kdo je nejlepší? On? Tina Turner? Nebo snad Lucie Vondráčková, která přezpívala hit Tiny Turner Simply the Best? Podívejte se na klip a hlasujte v anketě!

Písničkou Ty jsi ten nej (Simply the Best) od Tiny Turner zabodovala Lucie Vondráčková u televizních diváků, kteří si prý vyprosili klip.

"Vzhledem k tomu, že mám od Tiny Turner k úpravě téhle písně souhlas, cítila jsem se zavázána a chtěla jsem pro novou verzi udělat maximum. Je tanečnější a pro ty, kterým je méně než dvacet pět a originál už si moc nepamatuji, to bude možná novinka," říká zpěvačka, která je v současné době doma v České republice se synem Matyášem. Její manžel, hokejista Tomáš Plekanec, si totiž z Kanady odskočil na mistrovství světa ve Švédsku a Finsku.  

Lucie Vondráčková – Ty jsi ten nej

Tina Turner – Simply the Best

"Po dlouhé době jsem si mohla pořádně zatancovat. Jako by mi někdo vlil novou energii do žil. Matyáš mi dal v tanci křídla. Na place ho hlídala babička a já jsem se mu vždycky ukázala v jiném oblečení. Když mě viděl v černé paruce, myslel si, že přišel bubák, a začal brečet,“ říká Vondráčková.

poll

Klip se natáčel v Kanadě, kde Vondráčková se svým mužem žije. „Režisér Jack Hackel měl kolem sebe skupinu naprostých profesionálů. Byla radost s nimi pracovat. Mají tu dost tvrdé odbory a musí se tu dodržovat pauzy na oběd a přesná doba natáčení, ale šli do toho se mnou a přetahovali. Na place se totiž vytvořila neopakovatelná atmosféra. Nikdy jsem nic podobného nezažila. Jack umí lidi parádně motivovat a všechno pak jde jako po másle", popisuje zpěvačka svou kanadskou zkušenost.

Témata: