Madonna v Praze asi nepřespí, základnu má v Rakousku

Lubos-Prochazka

Přesně za týden vystoupí v Praze královna světového popu Madonna (50). V přírodním amfiteátru na Chodově už začaly přípravy jejího koncertu. Zpěvačka prý ale na vystoupení dorazí přesně v den konání a hned po něm zase odjede pryč. Tvrdí to alespoň zdroje z jejího managementu.

Madonna v TallinuMadonna má během evropského turné Sticky & Sweet  údajně základnu v Rakousku. Je tedy možné, že odtud přijede do Prahy rovnou na zvukovou zkoušky a v noci se k "sousedům" zase vrátí. Když tady byla Madonna poprvé, kdy měla v Praze hned dva koncerty za sebou, přespala v centru metropole. Teď to vypadá, že si u nás "odpracuje", a zase zmizí pryč.

Techniku přiveze 70 náklaďáků
Technické vybavení pro koncert Madonny a členy jejího doprovodu přiveze do České republiky skoro 70 nákladních vozů, z toho jen díly k sestavení pódia dopraví do přírodního amfiteátru na Chodově 16 kamionů. Na místě koncertu už začaly přípravné práce. V tuto chvíli technici montují podkladové desky pod pódium, které by mělo dorazit tuto sobotu z dánské Kodaně. Madonnin tým se k nám poveze v 16 autobusech, organizátoři akce si také pronajali 12 vozů od našich přepravců.
Koule.cz
pro vás samozřejmě pobyt a koncert Madonny v Praze bude bedlivě sledovat.

Témata:,