Magické setkání po letech: Úlisní Malfoyovi si užívali v potterovském zábavním parku

Redakce

Jak to dopadne, když se arogantní Malfoyovi setkají s dobrosrdečným Nevillem Longbottomem? Kdo čeká kouzelnický souboj, ten je na omylu. Herečtí představitelé postav z Harryho Pottera se potkali v magickém zábavním parku studia Universal ve vší počestnosti a postarali se tak o shledání, které dojalo všechny pravověrné fanoušky!

Kdo by nechtěl trochu té magie, aby mohl na chvíli uniknout z každodenní šedé reality? Tak okomentoval společné selfie se svým filmovým synem herec Jason Isaac, fanouškům Harryho Pottera známější jako Lucius Malfoy.

S Tomem Feltonem alias Dracem Malfoyem se potkali po letech odloučení v Kouzelném světě Harryho Pottera v Orlandu, zábavním parku studia Universal, aby se zúčastnili panelové diskuze s příznivci. Do party se k nim přidali ještě Matthew Lewis aka Neville Longbottom, živoucí důkaz toho, že puberta s člověkem udělá divy, a Warwick Davis, který v HP filmech ztvárnil maličkého profesora Kratiknota a také zákeřného skřeta Griphooka.

Fotky, co během setkání vznikly, pak Jason postnul na sociální sítě a dojal tak desetitisíce fanoušků, a to v čele se samotnou J. K. Rowling, která je sdílela na svém Twitteru. Podívejte se na ně do galerie.

Konečně! Opravdová kouzelnická škola Bradavice otevře v květnu 2017

Neville se zasnoubil! Mrkněte se na jeho nevěstu