Malá prsa, velký zadek: 10 věcí, které pochopí jen holky s postavou typu hruška

Redakce

Existuje pět základních typů ženkých postav a jedním z nich je tzv. hruška. Úzký hrudník a menší prsa doplňují široké boky a větší zadek. Zní to sice krásně, ale taková postava přináší mnohá úskalí, která pochopí jen majitelky takového těla.

  1. Některé střihy jsou prostě no-no
    Ty krátké šaty áčkového střihu ve stylu 60. let sice vypadají krásně, vy je ale zkrátka mít nemůžete. Protože máte křivky. 
  2. Nakupování je o nervy
    Když najdete něco, co vám sedí nahoře, nepřetáhnete to přes zadek a naopak; přes boky dobré, nahoře to vypadá jak vyfouknutý balónek. Ach jo.
  3. Džíny, vaše noční můra
    Ve snaze najít džíny, které pojmout vaše stehna a zároveň vám nebudou odstávat v pase, musíte vyzkoušet minimálně tak asi tři miliony kalhot.
  4. Vybrat slušivý outfit je fakt věda
    Najít dva kusy, které vám zvýrazní vršek a zakryjí spodek, půjdou spolu dohromady a ještě sednou vašemu osobnímu stylu, z toho by se jeden zbláznil.
  5. Nosíte pořád dokola totéž
    Když už totiž najdete něco, co vám fakt sedne, koupíte si to ve třech různých barvách, protože šance, že narazíte na podobně vhodný kus, je žalostně malá.
  6. Celý život se svou postavou bojujete
    A která žena ne, že? U vás je ale problém, že když zhubnete, zmizí to z prsou nebo ze zadku, ale nikdy ne tam, kde byste si to přála nejvíce, na bocích a stehnech.
  7. Rádoby vtipné narážky jsou vaším denním chlebem
    Poznámky o mateřských / slovanských bocích, madlech lásky či kobylách jste slyšela už nejméně tisíckrát.
  8. Úzké uličky jsou horkým územím
    Ať už jde o to dostat se doprostřed obsazené řady v kině nebo o malou večerku, úzké uličky a vaše pozadí nejdou dohromady a vy se v nich necítíte vůbec dobře.
  9. Můžete kašlat na podprsenky
    Tohle patří k jedné z těch pozitivních věcí postavy typu hruška. S malým poprsím si můžete dovolit nosit crop topy, protože to nevypadá skandálně, a také se nemusíte škrtit ve vyztužených podprsenkách.
  10. Stahovačky jsou vaším nejlepším kamarádem
    Takže díky bohu za ně! 

Příprava na léto: Galerie sexy zadečků v plavkách

Plus-size modelka se nechala vyfotit na Times Square polonahá. Proč?