Markéta Plecháčová z Verony: Víme, kde v říjnu porodí!

Redakce

Markéta Plecháčová, zpěvačka z dua Verona, které poslední dobou zaznamenalo velký zahraniční úspěch, když jeho singl Endless Day bodoval v Evropě ale třeba i v Rusku a Asii, očekává se svým manželem, designérem Janem Plecháčem prvního potomka. Miminko se má narodit v říjnu a pár si vybral porodnici v Podřipské nemocnici s poliklinikou v Roudnici nad Labem.

Dvojice, která si loni v létě po 11 letech řekla své ano, strávila romantické líbanky na Novém Zélandu. Právě tam plánovaně počali svého prvního potomka. 

“Nyní jsem v sedmém měsíci a zatím si celé těhotenství užívám,” usmívá se Markéta a pokračuje:

“Jím zdravě tak akorát a nahoře mám něco přes 7 kg. Byla jsem teď v červenci ještě s manželem na poslední dovolené u moře, navštívili jsme jeho sestru, která žije v Barceloně. Na miminko se ale pilně chystáme, máme už nakoupenou spoustu dupaček a dokonce i kočárek a postýlku.” 

Na porod se Markéta s manželem těší o to víc, že neznají pohlaví očekávaného potomka a chtějí se nechat překvapit. Manželé si vybrali Roudnickou porodnici, jejíž patronkou se Markéta zároveň stala. 

„ Při výběru porodnice pro mě byla zásadní důvěra a sympatie k lékařům. Můj porodník, pan primář Havlík pracoval řadu let v USA a na jeho přístupu je to znát. Komunikace s ním je perfektní,“ pochvaluje si Markéta a dodává:

„Líbí se mi rodinná atmosféra nemocnice a také možnost diskuze  při takovémto zásadním životním momentu.“

Kateřina Klausová: Chlapa nemá, tak jela na dovolenou s rodiči

Hana Zagorová dokončuje album, které pokřtí v den svých narozenin