Martin Chodúr se v lednu stane otcem!

Redakce

Vítěz historicky prvního ročníku soutěže Česko Slovensko hledá Superstar a dnes jeden z našich nejvšestrannějších zpěváků mladé generace, Martin Chodúr, se stane v lednu poprvé otcem. Matkou očekávaného dítěte je Martinova životní partnerka, Ivona Selníková.

„S Ivonkou jsme spolu pět let a děťátko si moc přejeme. Pohlaví miminka neznáme, chceme být překvapeni,“ komentuje svou novou roli majitel hlasu tříoktávového rozsahu.

„Jednou se chceme určitě vzít, ale v tomto mimořádně šťastném období našeho života svatbu zatím neřešíme,“ dodává Chodúr.

Martinovi se daří i profesně. V létě překvapil své příznivce tanečním songem Better We Dance, který nahrál se slovenským DJ Eddiem Senderem.

V současnosti finišuje přípravy svého nového autorského alba, které tak bude třetím v jeho diskografii. Vyjít má na podzim. Martin Chodúr nepoleví ani s koncerty v České i Slovenské republice – od září bude například opět každý měsíc uvádět se svou skupinou MACH v ostravském klubu Parník svůj recitál obsahující slavné filmové melodie.

Témata: