Máte zajímavý internetový projekt? Přihlaste ho do soutěže IEA!

Redakce

Loni uspělo v soutěži Internet Effectiveness Awards 2011 o nejinovativnější internetové řešení YouRadio. I letos se hledají nové, zajímavé a účinné digitální projekty. Přihlašte do soutěže ten svůj!

Internet Effectiveness Awards (IEA), tak se jmenuje soutěž, která hledá šikovné a chytré projekty, jež lidem zpříjemňují život na síti.

O co přesně při hledání úspěšných internetových řešení jde? "Ceny IEA jsou uznáním, že vítězové dokážou využít digitální média ke vzniku nových způsobů podnikání, k on-line prodeji, k lepší komunikaci se zákazníky či zaměstnanci a dokážou přitom dosáhnout měřitelných výsledků,“ vysvětluje Michal Kříž, prezident organizátorské Asociace.BIZ – Asociace dodavatelů internetových řešení.

YouRadio, loňský vítěz

Soutěž má dvě kategorie, efektivita a inovace. Právě v druhé kategorii loni uspělo YouRadio, tedy unikátní aplikace, která uživatelům umožňuje poslouchat hudbu podle vkusu a momentální nálady.

YouRadio je dnes důležitou součástí hudebního webu Koule.cz. Koule je nejrychleji rostoucí hudební portál na českém internetu, podle aktuálních výsledků Yahoo Web Analytics z březnu 2011 má více než 220 tisíc unikátních návštěvníků měsíčně.
„K rostoucí popularitě Koule.cz pomáhá bezesporu i chytré YouRadio.“ říká Lubor Zoufal, ředitel digitální divize Lagardere Active ČR, který zasedne mezi 26 porotci IEA 2011. Sestavu poroty můžete prozkoumat tady.

„Věřím, že i letos se do soutěže IEA 2011 přihlásí velké množství projektů, které mají podobně inovativní cíle jako YouRadio,“ dodává Lubor Zoufal.

Projekt do soutěže přihlaste v termínu od 1. 5. do 30. 6. 2011 na webu IEA.cz. Vyhlášení vítězů proběhne 27. září 2011 na slavnostním večeru v pražské Lucerně. Ceny IEA uděluje porota jako uznání úspěchů, kterých dosáhly komerční firmy, státní instituce, města, obce i charitativní organizace.
Témata: