Mc Duro ve světě


U nás zatím nic, ale ve světě už několik CD

 

 

MC Duro má poměrně úspěšné období, alespoň pokud jde o desky, které skupině vycházejí v zahraničí. Začalo to v roce 2010, kdy na CD GO DEEJAY Dance Selection 2010 na výběru, který pripravilo vydavatelství MUSICA ve spolupráci s Rádiem GO. CD navazuje na úspěšnou řadu s názvem “DeeJay. Zmíněná kompilace obsahuje 23 hitů z oblasti taneční hudby, které se aktuálně hrávají doma i v zahraničí. Na této kompilaci najdete hit MC DURO feat Papajam – Nejsem sám.

 

Ve stejném roce vyšlo CD Eurodance web award the official compilation. Tento výběr byl vydán na oslavu 10 let od vzniku Eurodance Awards, CD obsahuje i skladbu MC DURO – Na vlnách času, se kterou skupina zastupovala v této soutěži Českou republiku v roce 2009.

 

Ještě v roce 2010 byla vydána polská výběrová CD dvojkompilace EuroDance Attack – Vol. 1. Je zaměřená na taneční hudbu ze Slovenska, České republiky, Chorvatska, Litvy a z mnoha dalších zemí. Na tomto CD najdete MC DURO se skladbou Dam dubi dam (Radio edit) a MC DURO feat Papajam – Nejsem sám.

Ve Francii MC Duro bodovalo se skladbou Shiny Star, respektive s jeho remixovanou verzí, která vznikla ve spolupráci s LocalDJ. Dosáhli v TOP 100 druhého místa a dodnes se ve Francii skladba hraje.  V roce 2011 vyšla jako singl ve Velké Britanii.

Nejnovější CD Singl London – MC DURO – Party Rock je právě vydáván opět ve Velké Británii.

 

 

Témata: