Memecyklopedie: Jak dnes vypadá Suspicious Chloe?

Redakce

Ten její výraz je prostě k nezaplacení - když vám někdo cpe něco, co vám moc nevoní. Malou blond holčičku jménem Chloe s podezřívavým výrazem ve tváři jste na těch internetech už určitě viděli. Jak vypadá dnes a jak tento meme vznikl?

Začalo to nevinným rodinným videem. Uživatelka jménem KAftC nahrála v roce 2013 na Youtube video svých dvou malých dcer, Chloe a Lily. Natočila jejich reakci na oznámení, že jedou do Disneylandu. A zatímco starší dcera je celá nadšená a začne dokonce i brečet nadšením, její sestra po ní střelí, samozřejmě nevědomím, pohledem, který říká: „Můžeš se dop*dele uklidnit?“

Ten výraz neunikl zvídavým lidem z internetu. Uživatel Tumbleru jménem Lee z nahrávky vytovřil sérii gifů, která pohled Chloe dokonale zachycuje. Na jeho příspěvek ani ne za měsíc zareagovalo 895 700 lidí a nový hit byl na světě.

A tak vznikla stránka Chloe Queen of Everything, kde se objevovaly obaly desek známých popových interpretů, kterým někdo jejich obličej vyměnil právě za Chloe. Virální server BuzzFeed napsal, že „fotka podezřívavě se dívající holčičky je jediná reakce, kterou na internetu potřebujete“.

Dnes je z Chloe už velká holka. Před několika dny se na Instagramu její matky objevily obrázky, ze kterých svět blázní – dívka v kancelářích Googlu pózuje sama se sebou, tedy se svou nejslavnější fotkou, a darem ji od firmy dostala i zarámovanou. Mrkněte se na Chloe do galerie.

Memecyklopedie: Psychoholka se snaží zpívat a vzteká se, že jí to nejde

Memecyklopedie: Slečna s penisem v ruce