METRO music club chystá nazapomenutelnou taneční párty se světoznámým Michaelem Hejčem


METRO Music Club v Hranicích ve spolupráci s NETWOR production přichystal vánoční dárek pro všechny "pařmeny" v podobě vychytané taneční párty, na které vystoupí speciální host, houslista Michael HEJČ.

 

Akce se uskuteční v pátek, 23.12.2011 a pořadatelé slibují, že to bude nejlepší zážitek letošního roku 2011 v Music Clubu METRO. 

Michael Hejč je nadaný a velmi úspěšný houslista, který si zahrál např. na Sensation White v Praze a na koncertu s PAUL VAN DYKEM a tím se stal historicky prvním houslistou, který vystupoval na těchto akcích. V roce 2009 natočil a zremixoval společně s Michaelem Burianem skladbu Vltava. Michal získal za svoji práci mnoho uznání a ocenění po celém světě. Spolupracoval s mnoha Českými a světovými umělci.

V hranickém METRU Michael vystoupí v exklusivním tanečním setu, který dostane do varu opravdu každého!

Pořadatel na akci připravil společně se sponzorem večera akci na Tullamore Dew 2+1 panák zdarma a mnoho zajímavých dárků.

Po zbytek večera bude hrát místní residentní DJ clubu – DJ Ready.

Začátek taneční párty je ve 21.00 hodin a dostanete se na ní za pouhých 100 Kč, kde navíc v ceně vstupného obdržíte Welcome drink Fernet Z-Generation.

Abyste si připoměli, kdo vlastně Michael Hejč je, dáváme Vám menší ochutnávku jednoho z jeho videoklipů –