Michael Jackson feat. Akon. Koukněte na klip Hold My Hand

Hana-Slivova

Čtyři dny před vydáním desky Michael, složené z Jacksonových nikdy nevydaných skladeb, se do světa dostává klip k písničce Hold My Hand s hostujícím R´n´B zpěvákem Akonem. Klip se nese v typicky jacksonovském duchu - hlavní roli tu hrají lidé nacházející nebo ztrácející lásku.

Režisérem videa k písničce Hold My Hand, kterou po smrti Michaela Jacksona dodělal právě hostující Akon, je Mark Pellington. Ten kromě řady filmů režíroval i klip Jeremy od Pearl Jam nebo One od U2. “Video k Hold My Hand je oslavou všeho, co Michael symbolizoval. Život se všemi jeho proměnami, lásku a její sílu. Je to klip plný vzpomínek a radosti," komentuje Pellington svou práci. "Jednoduché, ale silné poselství," dodává.
Video se natáčelo v Kalifornii a do celého procesu byli zaangažovaní i Jacksonovi fanoušci.

http://www.youtube.com/watch?v=-oCCnxBos10&feature=player_embedded#!

Hold My Hand je také pilotním singlem z chystaného alba Michael, jež vyjde 13. prosince 2010. Samotnou skladbu muzikanti natočili v roce 2007 a vlastnoručně psaná poznámka Michaela Jacksona vyjadřuje přání, aby se právě tato skladba stala prvním singlem z jeho dalšího projektu.
Písnička v nedokončené podobě sice unikla ven v roce 2008, ale Akon jí dal novou a finální podobu až nedávno. "V konečné verzi je to neuvěřitelná, nádherná a hymnická skladba. Jsem tak hrdý, že jsem měl příležitost s Michaelem pracovat. Byl to jeden z mých největších idolů," řekl Akon.

 

Témata: