Michaela hejtuje lidi, co říkají „holčina“

Redakce

Potkala jsem kluka, co nejdřív vypadal normálně a zábavně, ale když mluvil delší dobu, začalo se ukazovat, že… To nedám.

Domluvili jsme si schůzku. Bar vybral on. Nikdy v něm nebyl. První WTF. Podnik samozřejmě příšerný, ale budiž, přežiju to, řekla jsem si. Piju víno, on pivo, ve víně se vůbec nevyzná a když ho pije, prý ho do sebe kope strašně rychle. OK.

Řeč plyne, žádná velká hitparáda, ale taky ne vyloženě průšvih. Jenže pak se začaly dít divné věci. Nejdřív mluvil o nějaké slečně a nazval ji „holčina“, což považuju za jedno z nejhorších slov (po ahojky). Takže druhé WTF.

Pak si objednal turka do skla (!!!), rum (tuzemák neměli, tak se spokojil s morganem) a nalil si ho do toho kafe. Hned jsem si vzpomněla na Pulp Fiction a scénu, kdy Travolta popisuje Jacksonovi, jak Evropani jí hranolky – s majonézou – „No fakt, na vlastní oči jsem viděl, jak to v tý sračce topěj.“ Tedy třetí WTF.

Mno. Následovalo téma hudba, kdy jsem se dozvěděla, že chlapce baví Benátská noc. V ten moment jsem do sebe druhou dvojku kopla já a řekla jsem, že už bych šla. Aneb čtvrté WTF a dost!

Michaela hejtuje: Kterak mě vyřvala obsluha v KFC

Michaela hejtuje – Vyzkoušela jsem za vás: Zdravé jídlo! Co na něj říkám?