Michaela Nosková trpí: Musí na operaci

Redakce

Zpěvačka Michaela Nosková musí na operaci. Letos v březnu nedodržovala lékaři nařízený klid se zlomeninou kůstky v kotníku a následky na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Před premiérou muzikálu Přízrak Londýna v divadle Hybernia jsem si zlomila kůstku v kotníku, měla jsem ortézu a chodit jsem měla minimálně. Bohužel jsem workoholik, nedodržovala jsem klid, sundala ortézu a premiéru, kde hodně tančím, jsem odehrála.  Protože mě kotník pořád pobolívá, před pár dny jsem byla u lékaře a ukázalo se, že musím na operaci,“ prozradila Nosková.

Termín operace má stanovený na 29. září. „Zkostnatěly mi v kotníku nějaké části, které by kostnaté být neměly. Zůstal tam výrůstek, který musí pryč,“ vysvětlila zákrok, který ji čeká.

A i přes bolavý kotník o víkendu odehrála fotbalové utkání na zahájení muzikálové sezóny Musical production, jejíž muzikály se hrají v divadle Hybernia.“Tak stejně se té operaci nevyhnu,“ usmívá se Míša.

„Běhela jsem jen zlehka, žádné rychlé sprinty, šetřila jsem se. Ale přiznávám, že jsem kotník hodně cítila,“ dodala Nosková.

V pracovním nasazení ale nepoleví ani po operaci. Už 9. října bude opět na jevišti divadla Hybernia v Přízraku Londýna, kde hraje hlavní ženskou roli.

„Budu mít na to dát se dohromady deset dní. Tak snad to bude stačit. Ze mě mít lékaři radost nikdy nebudou, vždycky jsem byla neposlušný pacient,“ dodala Nosková, která v muzikálu hraje i se svým přítelem Ondřejem Báborem.

Ten na muzikálovém odpoledni nemohl chybět a patřil mezi největší hvězdy fotbalového utkání mezi herci divadla Hybernie a juniory ze Slavie. Utkání, který slavnostně odstartovali v kostýmech z muzikálu Antoinetta královna Francie Iva Marešová a Michal Novovný, nakonec skončilo remízou. Právě Iva Marešová v titulní roli Marie Antoinetty nahradila v muzikálu Moniku Absolonovou, která zanedlouho porodí svého prvního potomka.

Producentka Ema Krahulíková během zahájení muzikálové sezóny také představila novinky, které divadlo Hybernia čeká. Vedle Antoinetty – královny Francie a Přízraku Londýna se vrací v listopadu veleúspěšný muzikál Mary Poppins. Příští rok v březnu je očekávána velká premiéra muzikálu Sibyla, královna ze Sáby.

Témata: