Michal Šeps se objevil po dlouhé době ve společnosti. Ukázal svou holku!

Redakce

Na slavnostní premiéru akčního sci-fi filmu Suicide Squad v IMAX dorazilo mnoho známých tváří. Po dlouhé době se ve společnosti objevil i finalista soutěže SuperStar Michal Šeps, který všechny šokoval svojí vizáží. Za posledních pět let se totiž změnil k nepoznání. Premiéru si nenechala ujít ani moderátorka Monika Leová se svým snoubencem. Tento pár nepodcenil přípravu a na promítání dorazil v tematických maskách. Tým Sebevražedného oddílu si přišli prohlédnout i novomanželé Laškovi, herečka a zpěvačka Barbora Mottlová nebo moderátor Martin Čermák v doprovodu krásné dámy.

V kině IMAX se konala slavnostní premiéra filmu Suicide Squad. Parta záporáků v čele s Willem Smithem musí pro záchranu vlastních životů bojovat s větším záporákem, než jsou oni sami dohromady.

Na tento netradiční komiksový film zavítalo mnoho hvězd českého showbyznysu, kdo ale na sebe nejvíce strhl pozornost, byl zpěvák Michal Šeps, který byl téměř k nepoznání.

Od dob SuperStar se mu podařilo výrazně přibrat a jako správného rastamana zdobí jeho hlavu dlouhé dredy. Michal se ve společnosti vůbec neobjevuje, ale promítání tohoto snímku si nenechal ujít.

,,Na Sebevražedný oddíl jsem se hrozně těšil – miluju Willa Smithe, tak jsem vzal přítelkyni a udělali jsme si výlet do Prahy,“ dodává zpěvák.

Film si nenechala ujít ani krásná herečka, která ztvárnila Adinu Mandlovou ve filmu Lída Baarová, Kateřina Klausová. Pod záplavou blesků fotoaparátů se na premiéře ocitl i čerství novomanželský pár. Moderátorka Gabriela Kratochvílová se již novinářům představila jako paní Lašková a jak jinak než po boku svého manžela.

Foto: Jak dnes vypadá Michal Šeps ze SuperStar?

Jak dnes vypadá Miro Šmajda ze SuperStar? Je z něj svalnatý divoch!

Témata:,