Miley Cyrus slaví narozky. 20 věcí, které o ní zaručeně nevíte

Redakce

Zlobivá zpěvačka slaví 23. listopadu své dvacáté čtvrté narozeniny. A to je důvod se o ní dozvědět něco, co o ní možná ještě vůbec netušíte.

  1. Narodila se jako Destiny Hope Cyrus a její přezdívka z dětství zní Smiley (protože se hodně smála) – odtud její nové oficiální jméno Miley.
  2. Nejradši na světě má svoji mamku.
  3. Má srdeční vadu (konkrétně tachykardii), která ale není život ohrožující.
  4. Její kmotrou je nejslavnější country zpěvačka Dolly Parton.
  5. Její první opravdová práce zahrnovala to, že na koncertech svého otce sbírala na pódium (či pod pódium) hozené podprsenky od fanynek.
  6. Narodila se jako levák, ale tatínek ji přeučil k tomu, aby psala pravačkou. Zpěvačka doteď žertuje, že pokud její podpisy nejsou čitelné, tak by všechny výtky měly směřovat k panu Cyrusovi.
  7. Bojí se pavouků.
  8. Miley nechodila nikdy pořádně do školy. Její rodiče preferovali domácí výuku. A také se přiznala, že půjde do školy klidně až v 62 letech jako její babička.
  9. Vystrkuje často jazyk, protože se stydí za svůj úsměv.
  10. Roli Hannah Montany, která ji proslavila, málem nedostala, protože byla podle producentů příliš mladá a příliš malá.
  11. Bydlela tři roky v Kanadě, protože tam její otec natáčel seriál o doktorech.
  12. Vlastnila malé prase Bubba Sue.
  13. Její oblíbený snack jsou kešu oříšky v těstíčku.
  14. Prohlásila, že je jí jedno, do koho se zamiluje. Hlavně to nesmí být zvíře.
  15. Každé ráno vstává v pět, aby si početla v Bibli.
  16. V roce 2009 odeslala ze svého twitterového účtu tweet na podporu práv LGBT, ale protože poté dostávala hromady a hromady nenávistných emailů, rozhodla se svůj twitterový účet dočasně pozastavit (navzdory tomu, že čítal přes dva miliony followerů).
  17. Producent Dr. Luke s ní prohrál sázku a musel jí koupit za deset tisíc dolarů záchod, protože se spolu vsadili, že Wrecking Ball nedosáhne na první příčku Billboardu.
  18. Mileyin kadeřník je Chris McMillan, což je v branži velké jméno. Je třeba zodpovědný za ikonický účes Rachel z Přátel.
  19. Má řidičský průkaz, ale je velmi špatná řidička.
  20. Miluje tetování. Asi její nejzajímavější se nachází na chodidlech – je tam nápis Rolling Stone.

Manželský kvíz: Jak dobře se navzájem znají Řezník a jeho žena?

Jak dnes vypadá kluk z klipu The Offspring?

Témata: