Míša Nosková uchvátila Alexandrovce: Čím?

Redakce

Michaela Nosková svou garderobu moc neřeší a možná i proto je častým terčem módních kritiků. Výjimečně si ale i ona nechá poradit, co na sebe. A nejen to! Zpěvačka si na vystoupení se světoznámým souborem Alexandrovci si dokonce nechala narychlo ušít dvoje šaty.

A i když Míša o svém angažmá ví již řadu měsíců, nechala vše na poslední chvíli. „Nemohla jsem se stále rozhodnout, v čem budu zpívat. Naštěstí jsem ale byla v rukách velmi šikovného designera Lukáše Macháčka,“ svěřila se Nosková.

Ten jí tak musel během dvaceti čtyř hodin ušit na zahajovací koncert podzimního turné Alexandrovců dvoje šaty. „Jsem z nich absolutně nadšená,“ prozradila Míša, která sice patří mezi zkušené zpěvačky, přesto prozradila, že měla velkou trému.

„Zpívat po Karlu Gottovi a Lucie Bílé s nejslavnějším sborem na světě byla fakt výzva,“ prozradila Míša hned po svém vystoupení. Nervozita ale na ní ale nebyla znát, rockovou baladu od skupiny Queen Who Wants To Live Forever publikum přijalo s nadšením.

Oproti původnímu plánu nevystoupila s písničkou I Have A Dream od skupiny ABBA, ale rozhodla se pro Cohenovo Hallelujah. „Mám ji přece jen víc ozpívanou a podle reakcí diváků jsem se trefila,“ vysvětlila náhlou změnu repertoáru muzikálová diva, která byla nominována na cenu Thálie.

Zatímco Nosková nervozitu přiznala, Helena Vondráčková těžila ze svých zkušeností. „S Alexandrovci jsem zpívala už několikrát. U nás i v zahraničí. Jsou špička ve sborovém zpěvu a vždycky mají úspěch,“ shrnula své zkušenosti Helena Vondráčková, která se na rozdíl od své mladší kolegyně nechala před zahájením turné hýčkat profesionálním vizážistou.

A i když ji už na pódiu dokáže máloco překvapit, tentokrát se tak stalo. „Překvapila mě jejich verze písničky Dlouhá noc, kterou jsem s nimi zpívala vůbec poprvé. Doplnili mohutné sbory, takže zněla jak nějaký hymnus,“ smála se pěvecká legenda, která na letošním turné zpívá ještě hit od skupiny ABBA A ty se ptáš, co já.

 

Témata: