Místa, kam jezdí královské rodiny na dovolenou

Redakce

Možná už i vás napadla tahle zajímavá otázka: Kam asi jezdí královské rodiny trávit prázdniny nebo jen tak za odpočinkem? To je to, co nás hodně zajímalo, a tak jsme se to pokusili zjistit a povedlo se! Nyní se pojďme podívat, na jaká místa si jezdí princátka užívat.

  • Bývalá královna Spojeného Království, Viktorie, jezdila moc ráda do Osbourne House na ostrov Isle of Wight, který leží při jižním pobřeží Anglie. Není se čemu divit, protože ostrov je známý svými přírodními krásami, bílými útesy a nyní již prázdninovými letovisky s úžasnými plážemi.
  • Princ Charles a Camilla rádi jezdí do Llandeila, což je obec a město v Carmarthenshire ve Walesu. Místo má svou historii a kouzlo.
  • Princ Edward a jeho rodina zase rádi zavítají na Bahamy, což je ostrov ležící jihovýchodně od Floridy a severovýchodně od Kuby. Bahamy mají nádherné bílé pláže, krásnou přírodu a různorodou faunu.
  • Dánský korunní princ Frederik, hrabě z Monpezatu, si zase rád vyjede do Skagenu, což je nejsevernější město Dánska, které má dlouhou historii. Najdete zde nádherné pláže, úžasné skagenské majáky a další zajímavé věci.
  • Princ Harry z Walesu si oblíbil Kapské město, které naleznete v Jižní Africe. O Kapském městě už jsme psali dokonce i několik článků, jaké je to úžasné místo, kde si užijete spoustu zábavy a zažijete něco neskutečného.
  • Princ Řecka a Dánska Nikolaos jezdí spolu se svou princeznou Tatianou Blatnik do Spetses v Řecku. Spetses je zámožný ostrov, který si zamilujete.
  • Princezna Beatrice a princezna Eugenie rády jezdí do hor, a to přesněji do Verbier ve Švýcarsku. Verbier je městečko nacházející ve švýcarském kantonu Valais. Užijete si zde spoustu zajímavé zábavy a třeba potkáte i princezny.
  • Královna Alžběta a princ Charles rádi jezdili na zámek Balmoral v Aberdeenshiru ve Skotsku. Zámek je velice velký a velmi krásný. Rodina tam jezdí dodnes.

Turistika v zahraničí: Kde si ji nejvíc užijete?

5 nejkrásnějších jeskyní, které musíte vidět, než zemřete