Mladší sestřičky, které válcují své slavné starší ségry

Redakce

Vztahy mezi sestrami bývají složité, zejména v dětství a dospívání. Někdy jsou jedna ruka, někdy největší nepřítelkyně, a vždycky na sebe tak trochu žárlí. A co teprve, když je jedna ze sester úspěšná zpěvačka nebo herečka? Našly jsme sestřičky, které se vydaly v hvězdných stopách svých starších sester.

  • Elle Fanning. Její starší sestra Dakota se proslavila už jako malá v dětských rolích ve filmech jako Muž v ohni, Válka světů nebo Jmenuji se Sam, která jí vynesla prestižní herecké ocenění už v 7 letech. Mladší Elle si mohla buď uhnat komplex méněcennosti, nebo se pokusit sestru překonat. Vybrala si druhou cestu a daří se jí. Začínala jako herečka v rolích mladší verze Dakoty, třeba ve výše jmenovaném Jmenuji se Sam, ale dnes už je na sestřině kariéře nezávislá, poté, co zazářila ve filmech jako Zloba: Královna černé magie, nebo Koupili jsme zoo.
  • Solange Knowles. Solange taky začínala na vyšlapané cestičce, jako záložní tanečnice na turné Destiny´s Child, skupiny, kde vystupovala její známější sestra Beyoncé. Ve 13 letech si zazpívala na jejich společném vánočním albu. Později ale vystoupila ze sestřina stínu a nyní se živí jako zpěvačka, skladatelka, modelka a zahrála si i hlavní roli ve filmu Bravo girls. V říjnu vydala své čtvrté album, které slavilo úspěch, a Beyoncé se nechala veřejně slyšet, jak je na svou mladší sestřičku pyšná: “Gratuluju své sestře k tomuhle krásnému uměleckému dílu,” napsala na Instagram.  
  • Bella Hadid. Bella se narodila na ranči v Santa Barbaře a ještě v pubertě milovala koně a doufala, že se jako jezdkyně zúčastní olympijských her v Riu. Její sen ale zmařilo zjištění, že trpí lymskou boreliózou. Proto změnila plán a začala studovat v Paříži uměleckou fotografii. V roce 2016 byla vyhlášená nejlepší modelkou roku časopisu GQ a poprvé se prošla po mole jako Victoria´s Secret andílek spolu se svou sestrou Gigi, která to obrečela. “Jsem tak pyšná,” nechala se slyšet.
  • Kylie Jenner. Kylie, mladší sestra modelky Kendall Jenner, měla cestičku ke slávě taky umetenou. Do povědomí veřejnosti se dostala jako účinkující v reality show o její rodině Keeping up with Kardashians. Živí se jako modelka a v roce 2016 představila svou kolekci make-upu, která se okamžitě stala hitem.

Nádherné missky opět rozzářily český Aspen

10 zajímavostí, které jste určitě nevěděli o filmu Láska nebeská