Mladý rapper Abde právě Vítězí


Mladý severočeský objev, rapper Abde, oznamuje premiéru příběhového videoklipu který nese název VÍTĚZ.

 

Severočeský rapper Abde není v hip-hopu žádný nováček. Mohli jste jej vidět na jednom pódiu se známými jmény jako např. Majk Spirit, Moja reč, Tafrob, Ektor a dalšími. 

Tohoto 17-letého mladíka z Loun můžete znát také z internetového hitu DRUHEJ DECH který nahrál spolu s Denem a Gambou v roce 2011 a dnes tento hit datuje něco málo přes stošedesát tisíc shlédnutí.

V současné době Abde přichází s novým hitem, který nese název VÍTĚZ. Jedná se o příběh chlapce, který v životě nedostal nic zadarmo, a musel si vše vydobít sám. O hudbu se postaral v tuzemsku velmi známý producent EMERES. Videoklip pak točí LUKÁŠ ZRŮST, který také není kamerovým nováčkem. Ve videoklipu se objeví například MARTIN RYBKA z reality show HOTEL PARADAISE, a mnoho dalších.

Premiera je daná na třetí týden v červnu 2012, na youtube.

Song a skladba VÍTĚZ je singl ze stejnojmenné desky VÍTĚZ, která vyšla v březnu 2012.

v současné době už Abde ale připravuje i další věci a to například společnou skladbu s Radikálem, kterého znáte ze skupiny DRAMATIKZ.

Jak Abde prozradil, tak jeho cíl který si stanovil je, do svých 18 let, být mezi rapperama kteří již „kopou vyšší ligu“.

Témata:, ,