MŇAU! 13 příznaků, že ve skutečnosti jste kočka zaseklá v lidském těle: I když jste svi*ě, lidi vás zbožňují

Redakce

Být člověkem je zkušenost, kterou asi většina z nás okusila. Pokud jste se ovšem někdy necítili zcela ve své kůži, může to být tím, že jste nebo chcete být kočkou. Pokud se ztotožníte nejméně se sedmi z následujících bodů, můžete začít mňoukat.

  1. Už jste se myli slinami. Naslinili jste prstíček a setřeli jste špínu. Nebo jste rovnou jazykem olízli kapku krve po štípnutí komárem. Jste kočka.
  2. Máte ocas. Je chlupatý a při chůzi se napřímí (stojí). Jste kocour.
  3. Chodíte večer ven a vracíte se uprostřed noci anebo až ráno. V docela dost zuboženém stavu si pak celé dopoledne lížete rány. Je vám to povědomé?
  4. Jíte ryby a pijete mléko. Když není tato vyvážená strava, tak nic. Granule jsou pod vaši úroveň. Když dojdou granule, přijde vhod každá krysa.
  5. Spíte 12 a více hodin denně. Hned po probuzení se sháníte po bodu 4.
  6. Když se vrátíte z tahu, vyluláte se na kanape.
  7. I když jste svině, lidi vás zbožňují. Stačí se kolem nich jen protáhnout a už jste jejich. Sviňárničky jako rozdrápané dveře pozorují vlhkými zamilovanými pohledy.
  8. Když utrpíte životní pád, dopadnete na všechny čtyři.
  9. Jídlo hltáte, často přímo z lidské packy.
  10. Vyžadujete hlazení po celém těle. To se pak dobře usíná.
  11. Když se nudíte, vyluzujete si pro sebe zvuky. Zpíváte si a mluvíte pro sebe. Ostatní tomu nerozumí, ale je to proto, abyste je nas*al / a.
  12. Nic vám nevoní. Očekáváte, že ostatní se budou zajímat proč. V noci jste k tomu hysteričtí a následuje bez vysvětlení bod 3.
  13. Když máte někoho rádi, přinesete mu domů mrtvolu. V případě lásky nebeské mu ji dáte každé ráno do kabelky, aby měl hezkou cestu do práce. Umíte tento rituál opakovat po celý život. Takže mňau, mňau!

 

TOP 10 faktů o erekci, které vám osvětlí tento zázrak přírody

12 věcí, které potvrzují, že ve skutečnosti nejste na prázdninách, ale jen bez práce