Mobile Security vystopuje ztracený mobil a ochrání smsky, hudbu i fotky


Ztratili jste svůj vychytaný „chytrý“ telefon. Zapomněli jste ho na večírku a někdo vám ho ukradl. V telefonu jste kromě stovky čísel měli i fotky z prázdnin, spoustu muziky, videa z koncertu, plán na příští měsíc a pár textových dokumentů. A teď máte strach, jestli tohle všechno zloděj nějak nezneužije…

Mobile SecurityStřih. Ztratili jste svůj vychytaný „chytrý“ telefon, ale vlastně se tolik neděje. Vy ho  totiž vystopujete zpátky. Naštěstí jste si do něj před několika týdny nainstalovali aplikaci Mobile Security, software, který vám zachrání kůži.
Díky Mobile Security můžete na dálku svůj mobil zablokovat (a třeba i smazat všechna data, která na něm máte). Že zloděj vyměnil ve vašem telefonu vaši SIM  kartu za svou? Nevadí, Mobile Security vám nahlásí zlodějovo telefonní číslo. Jestliže měl váš telefon v sobě GPSku, získáte navíc i GPS souřadnice, kde se váš telefon právě nachází. Pak už není problém kontaktovat policii, která zlodějíčka usměrní.

Mobile Security umí ale i další věci. Víte, co je to Black list a White list? To jsou seznamy lidí, kteří se vám za žádných okolností nemají dovolat nebo poslat sms. Třešničkou na dortu je integrovaný antivirový program, který váš telefon ochrání před stále silnější vlnou virů pro mobilní telefony.
Mobile Security nainstalujete za pár minut, zvládne to i vaše babička. Software vyjde na 700 korun a koupit ho můžete přes web www.kaspersky.cz.