Móda z Varů: Koukněte na NEJ šaty z filmového festivalu

Redakce

I tento ročník filmového festivalu Karlovy Vary byl plný krásných módních kousků. Tady máte ty, co byly podle nás nejkrásnější nebo nejzajímavější.

V Karlových Varech už v neděli začaly úklidové práce po skončení mezinárodního filmového festivalu. Demontují se stánky i kulisy festivalového centra u hotelu Thermal, vyprazdňuje se i stanové městečko, které definitivně zavřelo brány odpoledne. Jubilejní 50. ročník byl z mnoha ohledů výjimečný, zájmem návštěvníků, letním počasím, ale i klidným průběhem.

Zřejmě nejvíce ubytovaných za poslední léta bylo o festivalu ve stanovém městečku v areálu Rolava. Už první festivalový víkend tam dosáhli návštěvnosti celého loňského festivalového týdne. Ani ve druhé polovině festivalu letos baťůžkářů příliš neubylo. Ještě v sobotu odpoledne bylo v areálu přes 100 stanů, dnes v poledne už jen posledních asi 20.

Stále oblíbenější jsou rok od roku upomínkové předměty z festivalu, tašky, hrnky, tkaničky, pohledy, placky a další. Zatímco v loňském roce se většina z nich vyprodala už v počátku festivalu. Letos byli pořadatelé lépe připraveni a fronty na festivalové předměty lidé stáli i v poslední den festivalu.

Podívejte se do galerie, jak si Vary užili „neobyčejní smrtelníci“. Co si hvězdy vzaly na sebe? Tady je výběr toho nej.