Modelka ukazuje fotografie před a po naruby. Proč se chlubí kily navíc?

Redakce

Psal se rok 2013 a krásná Liza Golden (dnes Golden-Bhojwani) byla na vrcholu modelkovské kariéry. Konečně si jí všimli a zabookovali si ji na několik přehlídek v rámci prestižního newyorského fashion weeku. Mladičká brunetka nemohla být šťastnější.

Jednou večer ale u sebe na pokoji z ničeho nic omdlela. Už několikrát se jí udělalo zle, tohle ale bylo poprvé, co byla skoro hodinu bez sebe. Když se podívala na svoje druhé jídlo toho dne – bylo to 20 dušených fazolových lusků – bylo jí hned jasné, odkud vítr vane. A tak si řekla, že začne jen trochu víc jíst. Z balíčku mandlí se ale brzy stal balíček chipsů, třetinové porce rychle vyměnila za plnohodnotné – a někdy si dala i nášup.

Všechny přehlídky odchodila podle dohody, ale pak si řekla, že to stačí. Že tohle není život a musí se sebou začít něco dělat. 

A od té doby kráska poctivě přibírá. Rozhodně se neláduje hlava nehlava; moc dobře ví, že beztvará hmota posetá celulitidou, to také není ta ideální cesta. Pravidelně cvičí a váhu nabírá postupně. A hádejte co – pořád se živí jako modelka. Na New York Fashion Weeku ji už mezi věšáky na šaty neuvidíte, zato se ale ráda předvádí v sexy outfitech nebo bikinách.

Je se sebou totiž maximálně spokojená a musíme uznat, že teď je toho na ní mnohem víc k obdivování. Její křivky jsou neuvěřitelné a je opravdu sexy.

Přesvědčit se o tom můžete v galerii a na videu. Liza v něm prostě jen pomalu vylézá z bazénu… Uff!

Z anorektičky boubelkou: Je to ale dobrý příklad? GALERIE A NÁZOR

Kdo ze slavných osobností trpěl nebo trpí anorexií?