Módně nejoriginálnější česká herečka: To je jistě Míša Doubravová

Redakce

Herečka Michaela Doubravová zase módně perlila. Na akci dorazila v barevném sáčku a vypadala božsky.

Dnešní doba je charakteristická pořizováním fotografií. Každý chce zachytit prchající okamžiky co nejvěrněji. Rodina, dovolené, mazlíčci, úspěchy, majetek a tzv. selfies jsou témata, která se na snímcích vyskytují nejčastěji. Co se ale stane s fotkami pak? Existují totiž dva typy lidí: jedni nesnáší se přehrabovat v plné krabici s fotkami nebo v počítači ve složce plné snímků a druzí to milují. Pro oba dva typy je tu fotokniha!

Fotokniha je hitem, který své čestné místo zaujímá stále ve více domácnostech. Není se čemu divit. Listovat v pěkně tematicky seřazených fotografiích z různých událostí v životě na lesklém papíře a s krásnou vazbou potěší každého. Navíc je to skvělý dárek, se kterým můžete potěšit partnera, člena rodiny či velmi blízkého přítele. Vaše vzpomínky budou hezky seřazeny a kdykoliv vám k dispozici.

Vybrat jednu jedinou fotoknihu celkem z 18, které se dostaly do finále soutěže Cewe fotokniha roku 2015, byl opravdu nelehký úkol. Celebrity se ale se svěřenou úlohou bravurně vypořádali a vybrali skutečně tu nejlepší. V porotě byli Michaela Doubravová, Karolína Gudasová, Iva Marešová, Jakub Ludvík, Peter Nagy, Patricie Solaříková, Pavel Šporcl a Jakub Wehrenberg.

Jako každý rok se na prvním místě umístila fotokniha s úžasným příběhem. Tento rok probíhal 6. ročník soutěže a zvítězila paní Jitka Sýkorová s fotoknihou Indie, střípky z Bombaje:

Dojemné záznamy z rozvojové země pořizoval její manžel na cestách, který je vášnivým fotografem. Paní Jitka mu fotoknihu nechala vyrobit na památku na tyto nezapomenutelné okamžiky.

Lenka Vlasáková v novém filmu: Nikdy nebyla krásnější!

Herci z Harryho Pottera opět pohromadě. Neuvěříte, jak TEĎ vypadají!