Módní hit podzimu: Přivítejte samet! Jaké kousky si pořídit?

Redakce

Vítejte u uvedení nového podzimního trendu, který hlásí svůj comeback. Není to nic jiného než samet, který je osobitý a odvážný zároveň. Na molo se vrátil po dlouhých třiceti letech a díky bohu za to, protože vypadá jednoduše luxusně. Jemný samet se konečně zase objevil na přehlídkových molech a ukázal svůj luxusní vzhled, který nás doslova okouzlil.

  1. Sametové topy

Sametové topy vypadají velmi luxusně a to obzvlášť ve spojení se skládanou sukní. Nemusíte si však kupovat pouze černou, ale zaměřte se i na jiné barvy, jako je šedivá, modrá nebo nějaká metalická. Pokud toužíte po něčem sexy, tak si pořiďte top, který spojuje více materiálů najednou. Dokonalou kombinací je třeba samet a krajka.

  1. Sametové sako

Sako milujeme asi všichni, protože se v dnešní době dá vzít skoro ke všemu. Jestli sháníte nějaký jedinečný a zajímavý kousek, který ozvláštní váš kostýmek, tak si zaběhněte pro sametové sako. Skvěle se hodí jak ke zmíněnému kostýmku, tak i k sukním a džínům.

  1. Sametový bomber

Bomber je dalším hitem, který jsme si doslova oblíbili. Sametový jsme snad ještě nikde neviděli, kromě inspirací na internetu, a musíme říct, že je prostě šik. Pokud chcete dodat oblečení šmrnc, tak je tohle sázka na jistotu.

  1. Sametové šaty

Malé černé jsou dokonalé snad z každé látky, a proto si pořiďte i ty ze sametu. Bacha však na moc těsné kousky, které by nemusely lichotit vaší postavě. Nebojte se ani jiných barev, které v sametovém provedení vypadají nádherně.

  1. Sametové boty

Nesmíme zapomenout ani na boty, které vypadají dokonale. Samet jim dodá nádech luxusu, který okouzlí i vaše okolí. Styl je na vás, protože se najdou sandálky, balerínky, i kozačky.

  1. Sametový overal a maxi šaty

Pokud se chystáte na nějakou večerní společenskou akci, tak se zaměřte na overaly nebo maxi šaty. Nejen, že vypadají nádherně, ale jsou také velmi pohodlné.

Jak udělat z normální rtěnky matnou? Tady je pět tipů, jak na to

Podzim je tu a s ním nové trendy. Co vám nesmí v šatníku chybět?