Módní kousky, které byste měli vlastnit, pokud je vám 30 let

Redakce

Možná si myslíte, že módní kousky se mění každý den a je tak zbytečné si něco schovávat. Jsou však kousky, které jsou základním kamenem kvalitního šatníku. Které to jsou?

Trenčkot Trenčkot je lehký, pohodlný, klasický a hodí se ke všemu. Nejlepší je ho mít v nějaké neutrální barvě.

Džínová bunda Základem šatníku by měla být i džínová bunda, která se dá taktéž obléct ke všemu.

Černé lodičkyKlasické černé elegantní lodičky, které budou vždy neuvěřitelně krásné. Pokud chcete, aby byly něčím zajímavé, tak zkuste nový model Dior se zaobleným podpatkem.

Jemný šperk Jemný šperk je něco, co můžete vzít ke všemu a nikdy se neztratí.

Černé sako – Hodí se do kanceláře, na diskotéku či kamkoli jinam – je totiž opět velmi univerzální a dodá vám šmrnc.

Perfektně padnoucí džíny Džíny jsou také základním kamenem kvalitního šatníku a je velmi důležité, aby vám dobře seděly.

Velké sluneční brýle – Pokud do brýlí investujete více peněz, tak je zde malá pravděpodobnost, že je někde jen tak zapomenete, a navíc vám správně ochrání oči a dlouho vydrží.

Černé kotníkové boty na podpatku V posledních letech se černé kotníkové boty staly stejně nezbytné jako bílé tričko. Pokud vlastníte semišové, tak je krásně využijete, jak ve dne, tak i v noci.

Klasický kožený pásek – Pokud nosíte pásek, tak si tím skvěle zvýrazníte svůj outfit. Dostane opravdu jiný rozměr než bez něj.

Kvalitní pyžamo – Je to určitý luxus, pokud si koupíte kvalitní hedvábné pyžamo. A jestli ho rádi nosíte celý den, tak si nebudete připadat jako úplný flákač.

Černé mini – Malé černé musí mít doma snad každá žena. Pokud je chcete posunout o úroveň výš, tak si pořiďte nějaké asymetrické., které zvýrazní vaši postavu.

Bíle tričko – Klasické tričko, které je sice naprosto jednoduché, ale vypadá prostě skvěle.

Zavinovací kabát – Hit posledních let, který nikoho neomrzí a byla by škoda ho nevlastnit. Je úžasné se do něj zabalit a hezky v pase uvázat tak, jak potřebujete.

Bílé tenisky – Sportovní obuv můžete využít jakýmkoli způsobem a když si koupíte kvalitní a třeba bílou, tak svůj outfit rozzáříte a nemůžete snad nikdy vypadat špatně.

Černá kožená bunda – Nikdy nebudete litovat, když budete mít v šatníku černou koženou bundu. Je to klasika, která se dá vzít ke všemu.

Top 12 nejšílenějších podpatků: Dámy, obuly byste si je?

10 nejluxusnějších šaten světových celebrit. Ty musíte vidět!