Modré peklo: Námořník vyfotil monster vlny u Austrálie. Děsivé VIDEO uvnitř

Redakce

Tak za takové záběry by se nemusel stydět ani režisér katastrofického velkofilmu. Pokud se chystáte do Sydney, velmi vám nedoporučujeme vypravit se někam trajektem. Námořníci se tu už od ledna potýkají s monstrózními temnými vlnami, které s obřími loděmi hází, jako by snad ani nic nevážily. Brr!

Co si vybavíte, když se řekne Sydney? Tipujeme, že klokany, operu, sexy surfaře a především asi slunečné počasí. I u protinožců ale občas leje jako z konve a konkrétně tady posledních několik týdnů zuří na moři opravdu divoké bouřky.

To má za následek obrovské vlny, které s masivními železnými trajekty hází, jako by to byly jen plastové hračky do vany. Temné, neprůhledné vody vytváří děsivé stěny, které lodě doslova pohlcují.

Odvážný námořník Haig Gilchrist o tomto víkendu vylezl z bezpečné kajuty na palubu a ty vlny vyfotil. Potom se s nimi pochlubil na Instagramu a my je teď ukazujeme vám. A přihazujeme strašidelné video od jednoho z cestujících, na kterém je slyšet vyděšený křik jeho souputníků.

Sydney momentálně vážně není, jak se říká, a place to be.

5 situací na horách, do kterých si rozhodně nechcete dostat

7 cestovatelských trendů, které budou v roce 2017 in