Moje máma je těhotná, hlásí Mig 21

Hana-Slivova

"Máma se autobusem vrací a vzkaz nechává pod matrací". Že vaše maminka autobusem nejezdí a vzkazy nechává spíš v mobilu? Nevadí. Důležité je, že kolem téhle ženy se točí nový singl kapely Mig 21 a její podzimní turné. Jelikož je hlavním tématem songu těhotenství, dívky v očekávání jsou na turné extra vítány. "Kdo není těhotný, tomu jiný stav zajistíme," vzkazují hoši z Mig 21.

Kapela kolem herce Jiřího Macháčka Mig 21 se rozhodla oslavit těhotenství. Vaše, cizí… prostě veškerý "jiný stav". O těhotenství napsala singlovou písničku Máma se vrací, která dala název podzimnímu klubovému turné. Aby kapela dokázala, že to s miminy myslí vážně, všem fanynkám vzkazuje: "Gravidita na koncertech vítána, v případě potřeby zajistíme."

Máma se vrací

Hurá do sedel!
Šňůra Máma se vrací začíná 1. října v Děčíne a končí 31. října v americkém San Francisku. „Hurá do sedel! Naše nová píseň nám dala inspiraci. Jako mávnutím kouzelného proutku Mig 21: Máma se vrací!změníme tvar country hudby a naopak. A přijedeme v koních," říká Jiří Macháček o skladbě, která se nese v country duchu a nechybí jí úsměvný příběh a typicky migovský zvuk s výraznou tubkou.
Ti, kdo nejsou zvědaví na country hochů ve střapatých košilích, ale nemusí být předem zklamaní. Na koncertech totiž samozřejmě zazní i hitovky Malotraktorem, Snadné je žít, Slepic pírkanebo Venkovan-kluk.
K nové písničce Máma se vrací vzniká videoklip, který režíruje Kamila Vondrová. Ta šéfovala i videu k songu Vlajky vlají.

Termíny turné Máma se vrací:
1. 10.
Děčín (Klub Škuner) , 2. 10.  Jablonec (Music Club Woko), 6. 10. Olomouc (U Klub), 7. 10.  Ostrava  (Garage Music Clib), 8. 10. Pardubice (Žlutý pes), 14. 10. Brno (Fléda), 16. 10. Krnov (Kofola Music Club)
Americká část:
20. 10. New York (Czech Centre), 22. 10. Chicago  (Klas Restaurant), 23. 10. Miami (American Czech Slovak Cultural Club), 26. 10. Key West (Czech Restaurant), 29. 10. Denver (Buffalo Rose), 30. 10. Los Angeles (Blue Cafe Live), 31. 10. San Francisco (Cafe Du Nord).
Témata:,