Moje nahé fotky byly sexy, ale ponižující, říká Rihanna

matoush

Barbadoská zpěvačka Rihanna promluvila v rozhlasovém interview o zveřejnění nahých fotografií. Pokud si - stejně jako my - myslíte, že se za ně stydí, máme pro vás překvapení. „Byly sexy,“ prohlásila Rihanna.

R´n´B zpěvačka Rihanna, která vydala nedávno desku s názvem Rated R, se sice letos v květnu nechala vyfotit nahá a fotky hodnotí pozitivně, v rozhovoru pro jednu americkou stanici ale po chvíli přiznala, že v době, kdy se fotky dostaly ven a obletěly Ameriku, se na celou věc dívala trochu jinak. „Tehdy jsem si připadala, jako by mi všichni cupovali soukromí. Zdálo se mi, jako by nebylo nic, co by o mě ostatní nevěděli. Bylo to opravdu ponižující a nikomu bych to nepřála.“ Nejvíc ale Rihanně vadila ještě jiná věc. "Krátce před tím jsem nahé fotky odmítla poslat tehdejšímu příteli,“ vzpomíná. „Ve chvíli, kdy celé Spojené státy vidí vaše nahé tělo a váš přítel nesmí, se musíte cítit špatně.“

Vyšla nejhorší kniha roku
Co tady má náš Šrumec v showbizu dál? Postavu Pereze Hiltona zná v americe každý. Neobejde se bez něj žádný hollywoodský večírek a jeho bulvární server denně navštíví několik milionů čtenářů. Nyní se rozhodl dobýt i pulty knihkupectví. Vydal knihu True Bloggywood Stories: The Glamorous Life of Beating, Cheating and Overdosing (Pravdivé Bloggywoodské příběhy: Skvělý Život výprasků, podvodů a předávkování). Pokud vás tedy zajímají fotky celebrit, kterým Perez přimaloval penisy, chcete se dočíst „pravdy o sexu při natáčení TwilightSyn Jeniffer Hudsonnebo nemůžete žít bez „Perezových deseti zaručených hollywoodských předpovědí,“ maminka vám tuhle knížku určitě dá ráda pod stromeček.

Jennifer Hudson chystá speciální Vánoce pro syna
Absolventka americké SuperStar a hvězda Sexu ve městě Jennifer Hudson má napilno. Minulý týden ukázala v talk show Oprah Winfrey fotky svého malinkého syna. Zároveň přiznala, co jí v poslední době zabírá nejvíce času. Pro Davida Otungu mladšího chystá první Vánoce: „Jsem na pokraji šílenství. David se má k světu a tohle budou jeho první sv,“ řeklátky. Chci pro něho soukromého Santu a ráda bych, aby náš dům byl tak zavalen dárky, že bude vypadat jako hračkářství,“ vyjevila své přání. Snad Otungu juniora moc nerozmazlí a zůstane pořád tak roztomilý jako na fotce.

Témata:,